Bent u op zoek naar een geschikte medewerker? 

KD Uitzendorganisatie zet zich altijd optimaal in voor haar opdrachtgevers. Deze aanpak heeft voor een goede relatie tussen KD en haar opdrachtgevers gezorgd. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij voor u de juiste persoon op de juiste werkplek plaatsen. 

Hoewel onze diensten vaak met "tijdelijk" werk te maken hebben, hechten we veel waarde aan het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. Hoe beter we de organisatie kennen hoe scherper we onze diensten kunnen afstemmen. 

Of het nu gaat om detachering, bemiddeling, payroll of werving en selectie. Door korte communicatielijnen te hanteren en pro-actief mee te denken, zijn wij in staat snelle oplossingen te bieden in een sector waar de factor tijd altijd onder druk staat. 

KD heeft vakmensen, die op basis van uitzending op uw project worden ingezet. VariĆ«rend van o.a. betonvlechters en timmerlieden tot schilders en lassers. Ook tijdens de werkzaamheden houden we uiteraard intensief contact. 

Bent u opzoek naar professioneel EU bouwpersoneel? 

Bij KD vindt u ze van elk gewenst kaliber. Graag bepalen wij met u, middels direct telefonisch contact, wat voor u de beste oplossing is. Wij kunnen ons dan een goed beeld vormen van uw organisatie en u kunt in dit gesprek, met een van onze gespecialiseerde intermediairs, duidelij kuw wensen en eventuele voorkeuren aangeven. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of komen we bij u langs.